logo-huidzorg

pH-Formula

ph-formula

pH-formula is een cosmeticamerk dat meer doet voor de huid dan alleen het verzorgen. Als u echt huidverbetering wilt zien, is dit het merk dat wij u aanraden.
pH-formula heeft een lijn voor de verbetering van:
- Acne;
- Pigment;
- Rimpels;
- Roodheid in de huid;
- Vitamine-C behandeling.

Op dit moment bieden wij alleen de acne- en pigmentbehandelingen aan omdat hier de meeste vraag naar is. Als hier vraag naar is kunnen ook de overige behandelingen te zijner tijd toegepast worden binnen Huidzorg De Ronde Venen.

pH-formula werkt volgens het principe van een peeling maar op zo'n manier dat in elk product van pH-formula zo'n kleine hoeveelheid zuren is toegevoegd dat u wel het profijt hebt van de werkstoffen maar niet tot nauwelijks de nadelige effecten ervan hoeft te ervaren. Hierdoor is het een ideaal product om toe te passen bij het verkrijgen van huidverbetering.

Voorbeeld van een acnebehandeling:
- Reiniging met de exfo cleanse;
- Toepassen van de skin primer om de huid te ontvetten;
- Toepassen van het sp-complex. Hiermee meten we de gevoeligheid van de huid;
- Beschermen van de huid rond de ogen en de lippen en eventueel bij de neusvleugels;
- Aanbrengen van de active formula ( in 1-3 lagen);
- Aanbrengen van de recovery cream;
- Aanbrengen van de spf 30.

Opvallend bij de acnetherapie van pH-formula is dat in de meeste gevallen de mee-eters en puistjes niet worden verwijderd tijdens de behandeling. Dit product reinigt de huid namelijk van buiten en binnen zodat ontstekingen en talg oplossen en op een natuurlijke wijze worden afgevoerd door uw lichaam. Op deze manier reduceren we acne en zorgen we ervoor dat nieuwe ontstekingen weinig kans hebben om te ontstaan. Bij de MELA-behandeling zorgt een klei ervoor dat het te veel aan pigment uit de huid wordt onttrokken waardoor het pigment verminderd aanwezig zal zijn in de huid.

Belangrijk bij deze producten is het gebruik van de producten thuis. Zodat u ook thuis in hele kleine stapjes verdergaat met de behandeling. Er zit dan ook altijd minimaal anderhalftot vier weken tussen de behandelingen. Een kuur van pH-formula kunt u twee maal per jaar doen. Dit zijn drie tot zes behandelingen. U kunt pH-formula ook als onderhoudsbehandelingen toepassen. Dan raden we dit aan eens per maand te doen en in de zomer maken we dan gebruik van de vitamine-C behandeling i.p.v. de MELA of de ACNE i.v.m. de zuren die in de producten verwerkt zitten.