logo-huidzorg

Werkwijze

U kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker van Huidzorg De Ronde Venen of u kunt op de website een vraag stellen.

In alle gevallen maken wij eerst een afspraak met u om een intakegesprek te houden om zo kennis met u te maken en een persoonlijk behandelplan op te stellen of persoonlijk advies te kunnen geven. Intakegesprek

Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend!
Ga direct naar contact

Aan de telefoon vragen wij al enige gegevens van u, zoals:
- Geboortedatum;
- Postcode;
- Huisnummer;

We vragen u mee te nemen:
- Verzekeringspasje;
- Eventuele verwijzing;
- Legitimatie;
- Handdoek.

Het intakegesprek
Nadat u uw klachten en verwachtingen duidelijk heeft gemaakt aan ons, kunnen wij een behandelplan opstellen. Afhankelijk van uw klacht kan het zijn dat u bij uw arts een verwijzing dient te vragen om in aanmerking te komen voor vergoeding van de behandeling of verbandmiddelen te kunnen verkrijgen die wij in uw behandeling gebruiken. Bij de eerste behandeling willen wij, in overleg met u, een (begin)foto maken. Zo kunnen wij, met een foto van ditzelfde gebied die wij maken na een behandelperiode, vastleggen wat de vooruitgang is die u heeft geboekt. Dit wordt dan vergeleken met uw verwachtingen vooraf. Natuurlijk streven wij er altijd naar uw verwachtingen te verwezenlijken.