logo-huidzorg

PHformula

Binnen de praktijk wordt gewerkt met Nouvital en PH-Formula. Overige producten die verkocht worden zijn:
thuispeeling 5 of 10% van Meditopics Thiospot pigmentverminderende crème

logo-ph-formula-groot-web

* Ph-formula
pHformula verbetert de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid. pHformula is de eerste farmaceutische / cosmetische productlijn, waarbij alle behandelingen en formules worden ondersteund door de wetenschap. Het systeem heeft actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Naast de algehele gezondheid van de huid kunnen specifieke huidproblemen worden behandeld zoals acne en hyperpigmentatie.

De pH-formula behandelfilosofie berust op het creëren van afbraak van de huid om zodoende de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Deze huidvernieuwing ontstaat door exfoliatie van de huid. De beschadigde huid wordt vernietigd en vervangen door nieuw weefsel. Hierbij worden tevens ontstekingsremmers in de huid geactiveerd wat leidt tot de aanmaak van collageen in de lederhuid. De intensiteit van de behandelingen is afhankelijk van het aantal behandelingen en van de frequentie.

De behandelingen van pHformula hebben een laag risico op complicaties. De algehele gezondheid van de huid verbetert, in tegenstelling tot slechts een specifiek deel. Door de combinatie van het gebruik van producten en behandelingen over een periode van enkele weken ontstaat een continu proces van peeling en huidvernieuwing. Dit zorgt ervoor dat het resultaat langdurig kan blijven bestaan. pH-formula biedt tevens de mogelijkheid om chirurgische of mechanische behandelingen te ontwijken. (www.ph-formula.nl)